LIAFOTOGRAFIA

Hola!
Sóc la Lia Marrugat i em dedico a la fotografia publicitària creativa. Treballo com a freelance per empreses i per estudis de disseny. M'encanten els colors, l'elegància, les coses naïf, el surrealisme, l'humor i ser natural i directa. Sóc una persona organitzada, m'agrada pensar i planificar bé les feines. 

Per a mi, la fotografia no és només prémer el botó, per a mi la fotografia és un procés creatiu que em permet donar vida als productes.

Abans de la fase del shooting, la meva fotografia passa per moltes altres fases, començant per la de la investigació del producte. M'agrada buscar informació, preguntar, entrevistar, investigar el producte, el material, les aplicacions... En definitiva, m’agrada descobrir què tinc davant, quins conceptes poden cridar l'atenció al client i com potenciar-los. Descobrir les parts fortes i dèbils del producte ens ajuda a conèixer millor el nostre propi producte i també a crear una publicitat més coherent i potent.

Tenir idees és simplement genial! Durant la posada en pràctica em sento molt còmode amb la creació de l'attrezzo i la contextualització que ens ajuda a donar vida al producte. Gaudeixo creant escenografies inèdites i personalitzades, fent manutalitats i creant tot allò que em passa pel cap. M'agrada embrutar-me les  mans per aconseguir aquell impacte visual que crec que serà una bona publicitat per al producte que tinc davant. 

Quan ajunto tot allò que he creat, amb el fons prèviament pensat, composo, enquadro i il·lumino, el producte ja té una història, un abans, un després i alguna cosa a transmetre. Faig un click, i ha arribat el moment: el producte ha cobrat vida.